Шофьорската врата просто сдоби луфт в долната панта и "увисна" ,без нищо да й се е случвало, просто така.сега се блъска в ключалктата, знаете как е...гадно.Някой имал ли е подобен проблем, вратата май лесно се сваля, но как се оправя луфта?
Известие
Collapse
No announcement yet.
От какъв зор ми увисна вратата ? 156
Collapse
X
-
Виж планката се стяга с 3 шестограмни болта, да не тя да е мръднала...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеНе са, се отхлабили гледах.Появил се е луфт в самата ос на долната панта, да не би да има вътре някаква втулка която да се е спукала, и да трябва да я сменям?не виждам логика просто да се разхлопа...
Не зная дали може да се смени и дали се продава само втулка.
При мен вратата също беше увиснала - втулката на долната панта беше износена.
Така и не успях да разбера как да разглобя пантата и затова я разпробих, набих друга втулка и сложих болт.
Вече повече от една година карам така и няма никакъв проблем!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Гледам, че има болтове на двете оси на пантите , мисля че ако се одвият би трябвало вратата да може да излезе, и да видим какво е износено и как ще го каламосвамеЗвънях в Александър Ауто да питам за втулка , казаха ми да си запиша час за сервиза
Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
Comment